Conceptul Family Building

Pornind de la faptul că societatea și grijile de zi cu zi ne determină fără să vrem să alocăm mai mult timp locului de muncă și mai puțin timp familiei, pe care paradoxal cu toții o considerăm cea mai importantă pentru noi, am dezvoltat un program care îmbină cu succes mai multe metode educative (inclusiv metode Montessori), cu elemente de creativitate și activități recreative – “FAMILY Building” – cu scopul dezvoltării relațiilor interpersonale dintre părinți și copii.

Și cum relațiile dintre copii și părinți se conturează în primii ani de viață ai copiilor, ne-am propus să venim în întâmpinarea familiilor care au copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani, cu o serie de evenimente creative, în cadrul cărora, copiii împreună cu părinții lor, se confruntă cu multe provocări captivante și distractive, se întrec cu mic, cu mare, în diverse compeții, crează dispozitive inovative și descoperă multe abilități pe care nici nu știau că le au.

Fiecare eveniment se desfasoară departe de forfota orașului, fără televizor, telefon, tabletă sau laptop {dar nu vă speriați, cazarea și mâncarea sunt excelente, iar telefoanele pot fi folosite “la nevoie” drept instrumente de comunicare}, astfel încât copiii să aibă parte de toată atenția părinților timp de două zile în continuu.

Și cum nu există copii obraznici și copii cuminți, ci doar comportamente prin care copiii semnalează parinților anumite stări emoționale sau nevoi (nevoia de atenție, de afecțiune, de încurajare, de aprobare ș.a.), faptul că au parte de toată atenția parinților timp de două zile în continuu, ei pot împărtăși aceste stări cu ei, motiv pentru care se apropie mult mai mult de parinți, le crește încrederea față de aceștia și implicit îi determină să fie mai deschiși în viitor față de ei.

Pe de altă parte, parinții petrec timp de calitate împreună cu copiii lor, sunt părtași la năzbâtiile și reușitele copiilor și cel mai important, se pot distra și se pot bucura cu adevărat de timpul petrecut împreună cu copiii lor, fără a fi influențați de grijile cotidiene.

Cine poate participa …

Evenimentele Family Building sunt evenimente deschise, dedicate familiilor care au copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani care au în sistemul lor personal de valori “FAMILIA”. Prin urmare, se poate înscrie orice familie care prețuiește relațiile interpersonale dintre membrii acesteia, indiferent de structura sa: 2 părinți și 2 copii, 2 părinți și 1 copil, 1 părinte și 1 copil, 1 părinte și 2 copii, ș.a.

Se pot organiza evenimente Family Building și la cerere pentru un grup de minim 7 familii, fie că sunt prieteni de’o viață, colegi de birou sau copiii sunt colegi de grădiniță/școală.

ÎMI PLACE CONCEPTUL!

Vreau să primesc invitații la evenimentele Family Building.

    Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.
    Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a-ți trimite invitații la evenimentele organizate de Family Building.
    Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.
    Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a datelor completate în acest formular în contul nostru de la MailChimp.com.

    Sunt de acord sa primesc invitații la evenimentele Family Building