Parents Building 25 – 27 august 2023

Pentru că de Dragobete chiar am petrecut un weekend fabulos de 5 stele în cadrul celui mai mare Resort de Golf din România – “Theodora Golf Club”, mergem și la sfârșitul lunii august pentru a ne răsfăța de data asta la piscină. Astfel veți avea parte de un weekend special doar pentru sufletul vostru, un weekend plin de răsfăț, relaxare și multă distracție alături de “doamna” sau “domnul” din viața voastră, pentru a dezvolta împreună armonia de cuplu și pentru a intesifica dragostea dintre voi.

Locația: Theodora Golf Club, Alba Iulia

Perioada: 25 august 2023 – 27 august 2023

Preț eveniment*: 1.070 ron/persoana
*Prețul include 2 nopți de cazare, cina vineri seara, toate mesele sambata si mic dejun duminica, toate materialele și toate activitățile Parents Building;

VREM SA VENIM! 

  Numele și prenumele tău

  Numele și prenumele partenerului/partenerei

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invitația la acest eveniment de la:

  Detalii despre cuplu (alergii, restricții culinare, ș.a.)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.
  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.
  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.
  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *