Eveniment Parents Building in Delta

Dragilor, va invitam sa “evadam” in luna mai in inima Deltei la o pensiune de 4* cu piscina si hamace pentru o relaxare deplina si rasfat maxim.

Bineinteles ca nu vor lipsi activitatile in cuplu si competitiile intre cupluri menite sa dezvolte armonia de cuplu si sa intesifice increderea si dragostea dintre voi.

Ne-am ocupat noi tot asa de tot astfel incat voi sa va puteti deconecta de toate responsabilitatile si grijile de acasa si sa petreceti impreuna timpul asa cum petreceati cand erati doar voi doi.

Locația:
Pensiunea Doi Capitani, Delta Dunarii

Perioada:
26 mai 2023 – 28 mai 2023

Preț eveniment*:
1090 lei/parinte + 180 lei/persoana transport barca Tulcea – Doi Capitani (dus-intors)

ATENȚIE! Plata se poate face în 4 rate

*Prețul include 2 nopti de cazare, cina de vineri seara, toate mesele sambata si mic dejun duminica, toate materialele si toate activitatile Parents Building;

  Numele familiei

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invitația la acest eveniment de la:

  Detalii despre familia voastră (prenume mamă, prenume tată, prenume copii și vârsta copiilor)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.
  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.
  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.
  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *