Parents Building 24 – 26 februarie 2023

Cum fericirea copiilor nostri si “sanatatea” familiei noastre sunt strans legate nu doar de timpul petrecut impreuna cu ei, ci si de dragostea parintilor si de armonia din cuplu, va invitam de Dragobete sa veniti impreuna cu “doamna” sau “domnul” din viata voastra la un super eveniment Parents Building dedicat doar parintilor! 

Va fi un weekend de 5 stele într-un loc absolut fabulos, în cadrul celui mai mare Resort de Golf din România – “Theodora Golf Club”, va fi un weekend foarte intens, un weekend care pe lângă răsfățul pe care ni-l oferă resortul, veți avea parte și de multă distracție și voie bună alături de “doamna” sau “domnul” din viața voastră, pentru a dezvolta împreună armonia de cuplu și pentru a intesifica dragostea dintre voi.

Locația: Theodora Golf Club, Alba Iulia

Perioada: 24 februarie 2023 – 26 februarie 2023

Preț eveniment*: 1.070 ron/persoana
*Prețul include 2 nopți de cazare, 3 mese/zi, toate materialele și toate activitățile Parents Building;

VREM SA VENIM! 

  Numele familiei

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invitația la acest eveniment de la:

  Detalii despre familia voastră (prenume mamă, prenume tată, prenume copii și vârsta copiilor)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.
  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.
  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.
  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *