Eveniment 07 – 09 aprilie 2023

Acest eveniment va fi cel mai tare eveniment pentru copii și părinți deoarece vom face cele mai tari jocuri și cele mai distractive activități pe care le-am făcut în 7 ani de Family Building deoarece fix în weekendul acesta vom sărbători și noi 7 ani superbi plini de amintiri extraordinare, plini de aventuri și distracție, 7 ani în care am cunoscut foarte multe familii frumoase și foarte mulți oameni extraordinari care revin tot timpul alături de noi pentru mai multă distracție și mai multă voie bună.

Locația: Pensiunea Orzan, Moieciu de sus

Perioada: 07 aprilie 2023 – 09 aprilie 2023

Preț: 640 ron/adult + TVA și 350 ron/copil + TVA

ATENȚIE! Plata se poate face în 3 transe
*Prețul include 2 nopți de cazare, 3 mese/zi, bezele, ciocolată caldă, toate materialele și activitățile Family Building;
**Familiile cu doi copii beneficiază de o reducere de 25% pentru al doilea copil;
***O familie care invită și participă la eveniment împreună cu alte 2 familii care nu au mai fost la “Family Building”, va beneficia de GRATUITATE pentru 1 copil.

 

VREM SA VENIM! 

  Numele familiei

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invitația la acest eveniment de la:

  Detalii despre familia voastră (prenume mamă, prenume tată, prenume copii și vârsta copiilor)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.
  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.
  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.
  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *