Eveniment 01 – 04 iunie 2023

Ziua copiiilor o sărbătorim 3 nopți și 4 zile la mare, cu multă distracție pe plajă, cu multe jocuri și foarte multă voie bună

Nu va lipsi tradiționala “bătaie” cu bile și focul de tabără care vor avea loc și ele pe plajă și multe surprize pentru copii.

Locația: Vila Brancoveanu, Eforie Sud

Perioada: 01 iunie 2023 – 04 iunie 2023

Preț: 1.175 lei/adult + TVA și 590 lei/copil + TVA

ATENȚIE! Plata se poate face în 3 rate.
*Prețul include 3 nopți de cazare, 3 mese/zi, foc de tabără, bezele, ciocolată caldă, toate materialele și activitățile Family Building;
**Familiile cu doi copii beneficiază de o reducere de 25% pentru al doilea copil;
***O familie care invită și participă la eveniment împreună cu alte 2 familii care nu au mai fost la “Family Building”, va beneficia de GRATUITATE pentru 1 copil.

VREM SA VENIM! 

  Numele familiei

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invitația la acest eveniment de la:

  Detalii despre familia voastră (prenume mamă, prenume tată, prenume copii și vârsta copiilor)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.
  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.
  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.
  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *