Eveniment 27 – 29 ianuarie 2023

Cum noi preferăm să nu ne îngrămădim cu toată lumea de Revelion pe Valea Prahovei, dar ne place zăpada și săniușul, vă invităm să ne bucurăm împreună cu cei mici de zăpadă la sfârșitul lunii ianuarie când merge mai puțină lume la munte și implicit drumul va fi mai lejer.

Vom face foarte multe activități super distractive atât în interior cât și afară în zăpadă inclusiv un super săniuș, cazemate de zăpadă și bătaie cu bulgări. (vezi mai jos câteva poze de iarna trecută tot de aici unde mergem).

Bineînțeles sâmbătă seara nu vor lipsi focul de tabără și muzica bună acompaniate de vinul fiert și ciocolata caldă, precum și celebrele bezele.

Locația: Hotel Draga Maria, Predeal

Perioada: 27 ianuarie 2023 – 29 ianuarie 2023

Preț: 690 ron/adult + TVA și 390 ron/copil + TVA
*Prețul include 2 nopți de cazare, 3 mese/zi, sănii, foc de tabăra, ciocolată caldă, bezele, toate materialele și activitățile Family Building;
**Familiile cu doi copii beneficiază de o reducere de 25% pentru al doilea copil;
***O familie care invită și participă la eveniment împreună cu alte 2 familii care nu au mai fost la “Family Building”, va beneficia de GRATUITATE pentru 1 copil.

 

 

 

VREM SA VENIM! 

  Numele familiei

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invitația la acest eveniment de la:

  Detalii despre familia voastră (prenume mamă, prenume tată, prenume copii și vârsta copiilor)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.
  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.
  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.
  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *