Tabara de iarna

Pentru că distracția de iarnă trebuie pregătită din timp, am creionat cea mai mare tabără de iarnă de până acum. Va fi o tabără plină de distracție și multă voie bună. Nu va fi o simplă tabăra de ski, din contră, ski-ul este opțional și distracția este pionul principal. Astfel, vom îmbina așa cum știm noi mai bine distracția și creativitatea, cu zăpadă și jocuri de iarnă, pentru a obține o tabără de neuitat.

Vom pune în continuare accent pe dezvoltarea relațiilor interpersonale cu alți copii, prin depășirea oricăror bariere de timiditate pentru a se putea întoarce acasă cu și mai mulți prieteni!

Totodată, activitățile și distracția vor fi structurate în fiecare zi în jurul unei tematici precum:

– La săniuș –
– Winter photographers –
– Hai afară la zăpadă –
– Jocurile Olimpice de iarna –
– Creativitate prin zăpadă –

Și cum iarna vine prima dată la munte, acolo mergem și noi ca să o primim cum se cuvine, tocmai în inima munților, la Hotelul Draga Maria din Predeal. Hotelul este special ales pentru a le insufla copiilor sentimentul de tabără, iar veselia și prietenia vor fi ingredientele principale în fiecare zi. Bineînțeles că nu vor lipsi nici focul de tabără și mult așteptatele bezele și ciocolata caldă

Locația: Hotel Draga Maria, Valea Râșnoavei, Predeal

Perioada: 03 ianuarie 2023 – 08 ianuarie 2023

Preț eveniment*: 1.730 lei/copil (TVA inclus)
* Plata se poate face în 5 RATE
** Prețul include transport cu autocarul, 5 nopți de cazare, 3 mese/zi, foc de tabără, bezele, ciocolată caldă, acces ciubăr încălzit, închiriat sănii și toate materialele pentru activitățile care se vor desfășura.

VREM SA VENIM!

  Numele și prenume părinte

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invitația la acest eveniment de la:

  Detalii pentru înscriere (nume și prenume copii, vârsta copiilor, alergii)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.
  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.
  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.
  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *