Eveniment 21 – 23 octombrie 2022

O vacanță reușită înseamnă multe jocuri și distracție cu prietenii. Una extraordinară, are în plus un ingredient special: Aventuri de neuitat petrecute cu familia într-o zonă superbă, departe de forfota orașelor.

Și pentru că toți copiii merită o vacanță extraordinară, vom organiza un super eveniment Family Building la o pensiune noua din Horezu – Andra’s House, să petrecem trei zile de poveste presărate cu multe jocuri și activități creative și distractive, cu foc de tabară, bezele și ciocolată caldă, iar pentru parinți un moment de răsfăț la jacuzzi.

Locația: Andra’s House, Horezu

Perioada: 21 octombrie 2022 – 23 octombrie 2022

Preț eveniment*: 590 ron/adult + TVA și 320 ron/copil + TVA
*Prețul include 2 nopți de cazare, 3 mese/zi, foc de tabăra, bezele, ciocolată caldă, acces jacuzzi și toate materialele si activitățile Family Building;
**Familiile cu doi copii beneficiază de o reducere de 25% pentru al doilea copil;
***O familie care invită și participă la acest eveniment împreună cu alte 2 familii care nu au mai fost la “Family Building”, va beneficia de GRATUITATE pentru 1 copil.

VREM SA VENIM! 

  Numele familiei

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invitația la acest eveniment de la:

  Detalii despre familia voastră (prenume mamă, prenume tată, prenume copii și vârsta copiilor)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.
  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.
  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.
  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *