Parents Building 16 – 18 septembrie

Dragilor, pentru ca meritati tot ce e mai bun ne-am gandit sa va rasfatam in aceasta toamna si sa mergem impreuna in inima Deltei la o pensiune de 4* cu piscina si hamace pentru o relaxare deplina.

Bineinteles ca nu vor lipsi “jocurile” de cuplu menite sa va apropie mai mult si activitatile creative si competitive ­čśë

Ne-am ocupat noi tot asa de tot astfel incat voi sa va puteti deconecta de toate responsabilitatile si grijile de acasa si sa petreceti impreuna timpul asa cum petreceati cand erati doar voi doi.

Loca╚Ťia:  Pensiunea Doi Capitani, Delta Dunarii

Perioada: 16 septembrie 2022 ÔÇô 18 septembrie 2022

Pre╚Ť eveniment*: 985 lei/parinte + 220 lei/persoana transport barca Tulcea – Doi Capitani (dus-intors)

*Pre╚Ťul include 2 nopti de cazare, 3 mese/zi, toate materialele si toate activitatile Parents Building;

VREM SA VENIM! 

  Numele familiei

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invita╚Ťia la acest eveniment de la:

  Detalii despre familia voastr─â (prenume ea, prenume el)

  Te asigur─âm c─â trat─âm cu respect infoma╚Ťiile pe care ni le furnizezi ╚Öi le p─âstr─âm ├«n siguran╚Ť─â.

  Vom folosi datele pe care le furnizezi ├«n acest formular doar pentru a te contacta ├«n legatur─â cu evenimentele Family Building la care te ├«nscrii ╚Öi pentru a-╚Ťi trimite invita╚Ťii la evenimentele viitoare organizate de Family Building.

  Folosim MailChimp.com ca ╚Öi platform─â de marketing ├«n vederea transmiterii invita╚Ťiilor la evenimentele organizate de Family Building. Complet├ónd acest formular v─â da╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul ├«n vederea ├«nregistr─ârii automate a adresei de mail completat─â ├«n formular ├«n contul nostru de la MailChimp.com.

  Te po╚Ťi r─âzg├óndi oric├ónd ap─âs├ónd pe butonul de "Dezabonare" ├«n partea de jos a fiec─ârui email trimis de noi sau contact├óndu-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *