Eveniment 11 – 13 iunie 2022

Vă invităm să veniți cu mic cu mare la o super distracție în familie într-o oază cu piscină și multă racoare unde noi vom aduce multe trolere pline cu activități creative, jocuri și foarte multă distracție pentru a putea petrece cum se cuvine primele zile se vacantță împreuna cu copiii.

În plus ne ocupăm noi de tot ce înseamnă pregătiri, mâncărică bună bună, activități distractive și creative, voi doar trebuie să aduceți un strop de voie bună și distracția este garantată!

Locația:  Pensiunea Garden Green Resort, Odobești

Perioada: 11 Iunie 2022 – 13 Iunie 2022

Preț eveniment*: 570 ron/adult + TVA și 235 ron/copil + TVA
*Prețul include 2 nopți de cazare, 3 mese/zi, toate materialele și toate activitățile Family Building;

VREM SA VENIM! 

  Numele familiei

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invitația la acest eveniment de la:

  Detalii despre familia voastră (prenume mamă, prenume tată, prenume copii și vârsta copiilor)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.
  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.
  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.
  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *