Sarbatorim 5 ani de emotii

Vă invităm să lăsați deoparte temele și universul digital (tablete, laptopuri, televizoare, etc.) pentru a sărbătorii împreună cum se cuvine finalul clasei a 4-a și implicit a 5 ani în care copiii noștri au facut primii pași în dezvoltarea lor personală.

Astfel, vă invităm să mergem cu mic cu mare, timp de doua zile, departe de forfota orașelor, într-o călătorie dedicată doar copiilor noștri, o călătorie plină de distracție și aventură, în care vom pune “la încercare” atât creativitatea, cât și pofta lor de joacă, iar sambata seara ne vom bucura de o cină festivă și apoi ne vom strânge cu toții in jurul unui foc de tabără cu ciocolată calda si bezele, bineinteles acompaniati de muzica potrivită.

Perioada: 22-23 mai 2022

Locația: Pensiunea “Casa Ionica”, Cheile Dâmbovicioarei

Preț eveniment*: 397 ron/copil
*Prețul include transport cu autocar, 1 noapte de cazare, prânz, cina festivă sâmbătă seara, mic dejun duminică, ciocolata caldă, bezelele și foarte, foarte multe activități super distractive și creative marca Family Building

 

VREM SĂ VENIM!

  Numele și prenume părinte

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invitația la acest eveniment de la:

  Detalii pentru înscriere (nume și prenume copii, vârsta copiilor, alergii)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.
  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.
  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.
  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *