Eveniment 25 – 27 februarie 2021 (PB)

Cum primul eveniment “Parents Building” a fost un real succes si mesajul participantilor a fost unul cat se poate de clar:

“MAI VREM !!!”

am mai creionat un eveniment Parents Building, in aceeasi locatie superba deoarece este perfecta pentru acest tip de eveniment.

Astfel, va invitam de Valentine’s Day, impreuna cu “doamna” sau “domnul” din viata voastra la un nou eveniment Parents Building, dedicat doar parintilor, pentru a dezvolta impreuna armonia de cuplu, pentru a intesifica dragostea dintre voi si de ce nu, chiar pentru a reaprinde acea pasiune “usor adormita” de grijile cotidiene.

Locația: Pensiunea Subcetate, Polovragi

Perioada: 25 februarie 2022 – 27 februarie 2022

Preț eveniment*: 650 ron/părinte + TVA
*Prețul include 2 nopți de cazare, 3 mese/zi, foc de tabara, toate materialele și toate activitățile Parents Building;

 

VREM SA VENIM! 

  Numele familiei

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invitația la acest eveniment de la:

  Detalii despre familia voastră (prenume mamă, prenume tată, prenume copii și vârsta copiilor)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.
  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.
  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.
  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *