Eveniment 21-24 ianuarie 2022

Cum de Revelion toată lumea merge buluc pe Valea Prahovei și nu numai că stăm blocați cu orele pe DN1 cu copiii în mașină care ne întreabă la fiecare 5 minute “Am ajuns?” sau “Dar cât mai avem”, dar și prețurile sunt pe măsura sărbătorilor, ne-am gândit să evităm această șaradă și să mergem 4 zile în ianuarie să ne distrăm cu mic cu mare, să ne bucurăm de zăpadă și totodată să sărbătorim și Unirea Principatelor Române având în vedere că ziua de 24 ianuarie este liberă.

Am pregatit multe multe surprize, multe activități distractive, tir cu arcul, și chiar o cina cu ceaun tradițional românească și bineînțeles seara cu foc de tabăra cu vin fiert, bezele și ciocolata caldă.

Haideți și voi cu noi!!!

Locația: Hotel Draga Maria, Predeal

Perioada: 21 ianuarie 2022 – 24 ianuarie 2022

Preț: 870 ron/adult + TVA și 470 ron/copil + TVA
*Prețul include 3 nopți de cazare, 3 mese/zi, o cina tradițională la ceaun, acces ciubăr încălzit, tir cu arcul și toate materialele și activitățile Family Building;
**Familiile cu un copil mai mic de 7 ani care doarme în pat cu părinții beneficiază de o reducere de 150lei
***Familiile cu doi copii beneficiază de o reducere de 25% pentru al doilea copil;
***O familie care invită și participă la eveniment împreună cu alte 2 familii care nu au mai fost la “Family Building”, va beneficia de GRATUITATE pentru 1 copil.

 

 

 

VREM SA VENIM! 

  Numele familiei

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invitația la acest eveniment de la:

  Detalii despre familia voastră (prenume mamă, prenume tată, prenume copii și vârsta copiilor)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.
  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.
  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.
  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *