Eveniment 11-13 Martie 2022

Haideți și voi cu noi să le răsfățăm așa cum se cuvine pe MĂMICI în cadrul unui eveniment cu totul și cu totul deosebit, creionat special pentru ele, astfel încât sa le putem răsplăti pentru “munca” și eforturile nemarginite pe care le fac zi de zi.

Noi am pregatit petrecerea, Doamna Aurica va pregăti o mâncare delicioasă ca “la bunici acasa” și bineînțeles nu vor lipsi focul de tabără cu vinul fiert și ciocolata caldă, jocurile Family Building și competițiile distractive între familii, iar voi trebuie doar să veniți cu multă energie și voie bună astfel încât să “construim” cât mai multe momente de neuitat în familie.

Locația: Pensiunea Casa Tisaru, Vrancea

Perioada: 11 martie 2022 – 13 martie 2022

Preț eveniment*: 595 ron/adult + TVA și 290 ron/copil + TVA
*Prețul include 2 nopți de cazare, 3 mese/zi, foc de tabara, toate materialele și toate activitățile Family Building;

VREM SA VENIM! 

  Numele familiei

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invitația la acest eveniment de la:

  Detalii despre familia voastră (prenume mamă, prenume tată, prenume copii și vârsta copiilor)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.
  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.
  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.
  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *