Eveniment 19 – 21 noiembrie 2021

Asa cum bine stim si simtim pe propria piele in fiecare zi, sa fii parinte este o adevarata provocare. Si “DA” iti aduce multe satisfactii aceasta “meserie”,  insa fara sa vrei iti ocupa tot timpul, inclusiv timpul pentru viata de cuplu.

Este foarte important sa nu uitam ca fericirea copiilor nostri si “sanatatea” familiei noastre sunt strans legate nu doar de timpul petrecut impreuna cu copiii, ci si de dragostea parintilor si de armonia din cuplu si sa avem grija și de relatia noastra.

Astfel, va invitam sa veniti impreuna cu “doamna” sau “domnul” din viata voastra la un eveniment marca Family Building dedicat doar parintilor pentru a dezvolta impreuna armonia de cuplu, pentru a intesifica dragostea dintre voi si de ce nu, chiar pentru a reaprinde acea pasiune “usor adormita” de grijile cotidiene.

Locația: Pensiunea Terranova, Valea Lotrului

Perioada: 19 noiembrie 2021 – 21 noiembrie 2021

Preț eveniment*: 630 ron/părinte + TVA
*Prețul include 2 nopți de cazare, 3 mese/zi, foc de tabara și activitățile Parents Building;

 

VREM SA VENIM! 

  Numele familiei

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invitația la acest eveniment de la:

  Detalii despre familia voastră (prenume mamă, prenume tată)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.
  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.
  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.
  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *