Tabara Copii

Așa cum v-am obișnuit deja, în fiecare an organizăm o tabără mai tare ca anul trecut, mai interesanta mai plina de acțiune.

Nu ne oprim nici anul acesta din a îmbina distracția, creativitatea și dezvoltarea socială a copiilor.

Vom pune în continuare accent pe dezvoltarea relațiilor interpersonale cu alți copii, prin depășirea oricăror bariere de timiditate pentru a se putea întoarce acasă cu mai mulți prieteni decat în anii precedenți mai ales ca anul acesta vom avea o piscina adevarată unde distracția va fi la ea acasă.

Păstrăm ideea de a avea în fiecare zi activitățile structurate în jurul unei tematici și anul acesta vor fi următoarele:

– Distracție! Distracție! Distracție! –
– Motoooor – Acțiune! –
– Jocurile Olimpice 2022 –
– Teatrul de vară din Voineasa –
– Drumeții cu amintiri –

Oricum nu ne dezmintem și voia bună, prietenia și veselia vor fi ingredientele principale în fiecare zi, plus că nu vor lipsi nici focul de tabără, bezelele coapte la foc și mai nou ciocolata caldă, acompaniate de muzică specifică de foc.

Toate aceste super activități se vor desfășura într-o locație perfectă, tocmai în inima munților, pe valea Lotrului lângă Voineasa, la Pensiunea Roberto. Mâncarea va fi gătită în casă  de unul dintre cei mai buni bucătari din tot județul Vâlcea, Chef Mario!

Locația: Pensiunea Roberto, Voineasa

Perioada: 18 iulie 2022 – 23 iulie 2022

Preț eveniment*: 1470 lei + TVA
*Prețul include transport cu autocarul, 5 nopți de cazare, 3 mese/zi și activitățile Family Building.;

VREM SA VENIM!

  Numele și prenume părinte

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invitația la acest eveniment de la:

  Detalii pentru înscriere (nume și prenume copii, vârsta copiilor, alergii)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.
  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.
  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.
  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *