Sarbatorim 5 ani de emotii

Vă invităm să lăsați deoparte temele și universul digital (tablete, laptopuri, televizoare, etc.) pentru a sărbătorii împreună cum se cuvine finalul clasei a 4-a și implicit a 5 ani în care copiii noștri au facut primii pași în dezvoltarea lor personală.

Astfel, vă invităm să mergem cu mic cu mare, timp de trei zile, departe de forfota orașelor, într-o călătorie dedicată doar copiilor noștri, o călătorie plină de distracție și aventură, în care vom pune “la încercare” atât creativitatea, cât și pofta lor de joacă.

Perioada: 05 – 07 iunie 2020

Locația: Pensiunea “Casa Ionica”, Cheile Dâmbovicioarei

Preț eveniment*: 390 ron/copil
*Prețul include 2 nopți cazare, 3 mese/zi și foarte multe activități distractive și creative marca Family Building
**Prețul nu include transportul (orientativ va fi 60-70 lei/copil)

 

VREM SĂ VENIM!

  Numele copilului

  Numele parintelui

  Adresa de e-mail a parintelui

  Numar de telefon a parintelui

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.

  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.

  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.

  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.