Eveniment 04 – 06 Octombrie 2019

Vara este pe sfarsite, copiii se pregatesc sa inceapa scoala, parintii se intorc si ei la birou cu “chef de munca” si astfel fiecare membru din familie isi reia activitatile cotidiene.

Si cum avem tendinta sa ne ancoram in cotidian si implicit sa petrecem din ce in ce mai putun timp in familie, ne-am gandit, sa ne regrupam in familie in cadrul unui nou eveniment Family Building la inceputul lunii octombrie pe Valea Lotrului intr-un loc absolut superb, un loc perfect pentru a petrece timpul impreuna cu cei dragi

Locația: Pensiunea Roberto, Valea Lotrului

Perioada: 04 Octombrie 2019 – 06 Octombrie 2019

Preț eveniment*: 560 ron/adult și 280 ron/copil
*Prețul include 2 nopți de cazare, 3 mese/zi și activitățile Family Building;
**Familiile cu doi copii beneficiază de o reducere de 25% pentru al doilea copil;
***O familie care invită și participă la atelier împreună cu alte 2 familii nu va plăti prețul evenimentului pentru 1 copil.

VREM SĂ VENIM!

  Numele familiei

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invitația la acest eveniment de la:

  Detalii despre membri familiei (prenume mamă, prenume tată, prenume copii și vârsta copiilor)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.

  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.

  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.

  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.