Eveniment 14 – 17 Iunie 2019

Ne-am gândit anul acesta să nu mai stăm în sufragerie sau să facem un gratar cu prietenii de Sfânta Sărbătoare de Rusalii, ci să mergem la munte, pe cheile Oltețului.

Pentru dezvoltarea armonioasă a relațiilor dintre membrii familiei, vă invităm să veniți să petreceți (de data aceasta 4 zile) împreună cu cei mici la Casa din Salcâmi din Polovragi.

Locația: Pensiunea Casa din Salcâmi, Polovragi

Perioada: 14 iunie 2019 – 17 iunie 2019

Preț eveniment*: 630 ron/adult și 370 ron/copil

*Prețul include 3 nopți de cazare, 3 mese/zi și activitățile Family Building;
**Familiile cu doi copii beneficiază de o reducere de 25% pentru al doilea copil;
***O familie care invită și participă la atelier împreună cu alte 2 familii nu va plăti prețul evenimentului pentru 1 copil.

VREM SĂ VENIM!

  Numele familiei

  Adresa de e-mail

  Numar de telefon

  Suntem prieteni vechi!
  Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
  Am primit invitația la acest eveniment de la:

  Detalii despre membri familiei (prenume mamă, prenume tată, prenume copii și vârsta copiilor)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.

  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.

  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.

  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.