Tabere

“Wow! Asta a fost cea mai tare tabără din viața mea!”

… acestea vor fi cuvintele pe care le vor rosti copiii când se vor întoarce acasă, din tabăra “Family Building” din 2020, chiar și cei care au fost și în 2019.

Această tabără, nu este doar o simplă tabără de vară, este un eveniment de proporții, un eveniment în care se îmbină cu succes distracția, creativitatea și dezvoltarea personală a copiilor. Totodată, se pune accentul pe dezvoltarea relațiilor interpersonale cu alți copii, prin depășirea oricăror bariere de timiditate. Astfel, se vor întoarce acasă, cu multe amintiri foarte frumoase și cu mulți prieteni noi!

Vom avea în fiecare zi activități structurate în jurul unei tematici precum:
– Distracție la cote maxime
– Pe platourile de filmare
– Jocurile Olimpice pe Valea Lotrului
– Drumeții  cu amintiri
– Imaginație bogată –> creativitate fără limite
– Jocuri inteligente

Toate astea se vor desfășura într-un loc absolut minunat, în inima munților, pe valea Lotrului lângă Voineasa, la Pensiunea Roberto. Mancarea delicioasă gătită în casă și focul de tabără vor fi nelipsite, iar voia bună și veselia vor fi ingredientele principale în fiecare zi.

Locația: Pensiunea Roberto, Valea Lotrului

Perioada: 12 iulie 2020 – 17 iulie 2020

Preț eveniment*: 1.320 ron/copil**
*Prețul include transport cu autocarul, 5 nopți de cazare, 3 mese/zi și activitățile Family Building;
** Vârsta copiilor pentru această tabără este de 08-14 ani

VREM SĂ VINĂ ȘI COPILUL NOSTRU!

  Prenume copil

  Adresa de e-mail părinte

  Numar de telefon părinte

  Detalii (Nume și prenume părinte, Nume și prenume copil și vârsta copil)

  Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.

  Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.

  Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.

  Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.