Tabere

Cea mai tare tabără din viața mea

… acestea vor fi cuvintele copiilor când se vor întoarce din tabăra “Family Building”.

Această tabără, nu este doar o simplă tabără de vară, este un eveniment de proporții, un eveniment în care se îmbină cu succes distracția, creativitatea și dezvoltarea personală a copiilor. Totodată, se pune accentul pe dezvoltarea relațiilor interpersonale cu alți copii, prin depășirea oricăror bariere de timiditate. Astfel, se vor întoarce acasă, cu multe amintiri foarte frumoase și cu mulți prieteni noi!

Vom avea în fiecare zi activități structurate în jurul unei tematici precum:
– Distracția este la ea acasă
– Pe platourile de filmare
– Jocurile Olimpice
– Cercetașii
– Creativitatea la cote maxime
– Jocurile copilăriei (parinților noștri)

Toate aceste activități se vor desfășura într-un cadru de poveste, în inima munților, pe valea Oltețului lângă peștera Polovragi, la Pensiunea Casa din Salcâmi. Și ca totul sa fie perfect, gazdele noastre ne vor răsfăța numai cu merinde delicioase gătite ca la bunici acasă.

Locația: Pensiunea Casa din Salcâmi, Polovragi

Perioada: 30 iunie 2020 – 05 iulie 2020

Preț eveniment*: 1.270 ron/copil**

*Prețul se poate plăin în maxim 5 tranșe și include transport cu autocarul, 5 nopți de cazare, 3 mese/zi și activitățile Family Building;
** Vârsta copiilor pentru această tabără este de 08-10 ani

Având în vedere interesul ridicat pentru aceste tabere înscrierile se fac în limita locurilor disponibile

VREM SĂ VENIM!

Prenume copil

Adresa de e-mail părinte

Numar de telefon părinte

Detalii (Nume și prenume părinte, Nume și prenume copil și vârsta copil)

Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.

Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.

Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.

Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.