Eveniment 31 mai 2019 – 02 iunie 2019

Cele mai dorite cadouri de copii sunt: telefoane, laptopuri, tableta, xbox, role, bicicleta. Cu totii le-am citit pe listele lor de cadouri pe care le scriu lui Mos Craciun, lui Mos Nicolae, Iepurasului de Paste sau chiar noua cand urmeaza ziua lor.

Ce nu cer niciodata, cu toate ca toti isi doresc asta mai mult decat oricare dintre cadourile de mai sus, este timp petrecut impreuna cu parintii. Si prin timp petrecut impreuna, nu ne referim la 10 minute pe fuga intre rezolvarea a 2 griji cotidiene, ci la 2-3 zile petrecute impreuna efectiv cu gandul acolo la activitatile pe care le faceti impreuna.

Prin urmare, va invitam sa le oferiti copiilor vostri cel mai frumos cadou: timp petrecut cu adevarat impreuna.

Locația: Pensiunea Roberto, Valea Lotrului

Perioada:31 mai 2019 – 02 iunie 2019

Preț eveniment*: 490 ron/adult și 240 ron/copil
*Prețul include 2 nopți de cazare, 3 mese/zi și activitățile Family Building;
**Familiile cu doi copii beneficiază de o reducere de 25% pentru al doilea copil;
***O familie care invită și participă la atelier împreună cu alte 2 familii nu va plăti prețul evenimentului pentru 1 copil.

VREM SĂ VENIM!

Numele familiei

Adresa de e-mail

Numar de telefon

Suntem prieteni vechi!
Am aflat de acest eveniment pe Facebook.
Am primit invitația la acest eveniment de la:

Detalii despre membri familiei (prenume mamă, prenume tată, prenume copii și vârsta copiilor)

Te asigurăm că tratăm cu respect infomațiile pe care ni le furnizezi și le păstrăm în siguranță.

Vom folosi datele pe care le furnizezi în acest formular doar pentru a te contacta în legatură cu evenimentele Family Building la care te înscrii și pentru a-ți trimite invitații la evenimentele viitoare organizate de Family Building.

Folosim MailChimp.com ca și platformă de marketing în vederea transmiterii invitațiilor la evenimentele organizate de Family Building. Completând acest formular vă dați consimțământul în vederea înregistrării automate a adresei de mail completată în formular în contul nostru de la MailChimp.com.

Te poți răzgândi oricând apăsând pe butonul de "Dezabonare" în partea de jos a fiecărui email trimis de noi sau contactându-ne la adresa de e-mail office@familybuilding.com.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *